31 Aralık 2013 Salı

Yeni Yıl

Canım günlüğüm,bloğum.. Şu an kuaförde sıra beklemekte, canım sıkılmakta.. Aslında o kadar koşturmaktayım ki, akşama parti var ne de olsa daha bir sürü yenilecek içilecek şeyler hazırlanacak.. Hazır fırsat varken yazayım dedim..
2013 ne güzel yıldı diyemeyeceğim, arkasından kötü söz de söylemeyeceğim.. Geçti gitti. Çok yorulduğum ve yıprandığım günler oldu, çok önemli iş değişikliklerim oldu,çok sevdiğim yeni insanlar ve hayatımdan çılardıklarım oldu. Bir bloğum oldu kendi yağında kavrulan.. Yazmak iyi geldi, yazmamak içimi bunalttı. Yine kendi iç dünyamın starı, iş yerindekilerin maskotu, evin prensesiydim. Dilerim hayal dünyam tükenmez yeni yılda. Böyle devam etsin hayat. Ama sağlıkla, illa ki, o olmadan olmaz. Gülümsemeler artsın,neşeler artsın, muhabbet artsın gönlümüzde,maneviyatımızda.. Barış dolsun içimiz,ülkemiz. İnsan sevelim devam edelim sevmeye her şeyi.. Ne de olsa sevgiyle başlar her şey demiş şair...
Hayvanlar.. Ahh hayvanlar iyi olsun kıymet verelim nolur, kedilerim köpeklerim sokaktakiler lağıyla yaşasın, sahiplendirdiklerim mutlu olsunlar yeni yuvalarında.
Çok mu diledim yahu.. Kendime, huzur dolu bir ev yaşantısı istiyorum,daha huzurlu mutlu olalım, ottan zorttan tartışmayalım, hayatımızı daha bir oturtalım.. İşte büyük başarılarım olsun, doktora yeterliliğimi sağlıkla geçeyim.. 
Para olabilir biraz, çok güzel harcarım söz!
En sevdiklerimle pamuk yumuşak bir yıl geçireyim,çok gezeyim ve çok okuyayım,çok verimli olsun 2014...
Ve sen sevgili okuyucu,2014 unutamayacağın o özel seneler arasına girsin,dileklerinden en özeli seni bulsun..
Sevgiler saygılar 2013'e..
Bitti gitti,uğurla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...